Så blev det mortid

Mor til 4

13686685_10153760728353341_7164301185430961812_n

 

Som en forlængelse af mit første indlæg, vil jeg gerne præsentere mig selv lidt nærmere i mit andet indlæg, så du har mulighed for at lære mig lidt bedre at kende.

Jeg er 36 år, biologisk mor til 3 og ekstra mor til 1. Jeg er gift med Jesper og vi bor i den Jydske provins på slægtsgården fra 1936, som vi løbende har renoveret. Jeg arbejder som socialrådgiver hvilket er en del af mit liv, der ikke vil blive en del af bloggen her. På ejendommen har har vi heste, dådyr, hunde, katte og sikkert også mus. Vi elsker naturen omkring os, og det er en kæmpe gave, at vores børn kan få lov til at vokse op på landet. At bo på landet er for mig en frihed – hvor det måske for andre ville være en forhindring i mange ting. Betegnelsen “provinsen” lyder heller ikke specielt positivt, men tror alligevel mange drømmer om livet på landet – væk fra travlheden (læs: vi har nu også travlt herude – måske endda mere end i byen).. Jeg er vokset op i en lille by langt ude vestpå, men har boet i  kortvarigt i Aarhus for mange år siden (læs: synes det var i går, men er holdt op med at tælle). Jeg elsker storbyen – og de muligheder der er indenfor begrænsede afstande. Når jeg har “mortid” er det også på toppen af listen, at tage til storbyen udenlands eller hjemme. Sidste år var jeg så heldig, at opleve New York sammen med en sød veninde, og denne december skal jeg til London med en anden sød veninde. Den evige summen af liv i en storby, de mange indtryk og inspiration elsker jeg bare. Men det er også godt at komme hjem igen, og se naturen brede sig omkring mig (læs: udsigt over mark og vang med hylen i ørene efter larmen i storbyen 🙂 Jeg er også hjemmemenneske, og jeg er en person, der trives i mit eget eller den helt nære families selskab. Jeg er social – tag ikke fejl af det, men det har aldrig været et altoverskyggende behov for mig, at se mennesker hele tiden. Det gør dog ikke at jeg er lukket som person – jeg vil egentlig betegne mig selv som meget imødekommende. Jeg sætter meget stor pris på mine/vores venner og familie, og vil gerne at alle omkring mig har det godt. Det har gennem hele mit liv været et udviklingspunkt for mig, at huske mig selv også. Huske at få sagt til og fra i tide, og prioritere tid med familien. Det er nok fordi jeg vil så meget, og fordi jeg har et kæmpe hjælpergen (læs: jeg klapper lige mig selv på skulderen) – ej det er altså ret vigtigt for mig! Jeg finder stor glæde i, at gøre andre mennesker glade – sådan er det bare.

Vores børn er i alderen 4-11 år, så der er fart over feltet. De har alle fritidsinteresser, så vores hverdag består af rigtig meget logistik, der skal gå op. Når det så er sagt, så er vi også som familie gode til at hygge, slappe af, og trække stikket sammen. I 2014 købte vi Finnagården i Sverige – helt sikkert noget af det bedste vi har gjort for os selv længe. Det er vores lille fristed, og vi har allerede tilbragt rigtig mange ferier her. Jeg skal nok lave et helt indlæg om denne helt særlige investering – for det er virkelig værd at fortælle om. Selvom vi er en stor familie, er vi også gode til at tage på ferier og weekender – sammen eller hver for sig. Det at se mine børn opleve verden omkring sig, har altid været noget af det mest værdifulde for mig – det gør mig ganske enkelt taknemmelig og lykkelig, at vi har muligheden for at give dem særlige oplevelser, som de kan se tilbage på og glædes ved mange år efter.

Ud over min fornemme og vigtige (læs: tidskrævende ) rolle som mor, er jeg også passioneret indretningsnørd. Jeg elsker indretningsprojekter, og har gjort det siden jeg var en lille pige. Som barn fik jeg fornyet energi af at rykke rundt på værelset, og skulle der flytte et nyt stykke legetøj ind, kunne dette nærmest ikke lade sig gøre inden jeg lige havde ordnet værelset fuldstændigt. Alle mine nære og kære ved det er en stor del af mit liv, og ved at jeg drømmer om at gøre noget mere ved det. Jeg er dog også meget bevidst om, at der kan være store omkostninger ved, at starte noget nyt op jobmæssigt, og det er jeg slet ikke parat til lige her i livet, hvor mine børn har brug for mest stabilitet. Det betyder ikke at jeg ikke bruger tid på min interesse – for det gør jeg. Både herhjemme, i Sverige og hos venner, familie og endda nogen gange folk jeg ikke kender privat. Vores hjem er en god blanding af nyt og gammelt, luksus og budget. Jeg er ikke så bundet af en bestemt stil eller tanke om at følge de aktuelle tendenser 100 %. Jeg plukker lidt hist og her, og gør det til mit eget. Bloggen her vil også komme til at afspejle denne del af mit liv, og jeg vil helt sikkert tage jeg med i alle mine projekter – måske også lidt af dem, der ligger før opstarten af bloggen. Jeg håber det kan inspirere til at du har lyst til at springe ud i noget af det selv 🙂

 

 

 

1 kommentar

  • Kari

    Vil glæde mig rigtig meget med at følge dig her 🙂 jeg er så stolt af dig søs, det skal du vide! Og du skal vide jeg praler af det, ved hver chance jeg får 😉
    Glæder mic til at læse mere!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det mortid