Så blev det mortid

Så blev det mortid

fullsizerender

Efter mange overvejelser og erfaringsdelinger, er jeg nu igang med mit første indlæg på min nye blog. Jeg håber inderligt “mortid” vil blive taget godt imod derude, og måske endda få nogen læsere, der vender tilbage.

Jeg er rimelig aktiv på min instagram profil, og når jeg skriver #mortid betyder det som oftest et billede af et afslappende øjeblik med en god kop kaffe, eller en shoppetur med selvforkælelse. Men mortid er så meget andet – det er et udtryk for tid til mig selv i en travl hverdag. Noget der bestemt ikke er en selvfølgelig, men alligevel en ret vigtig prioritering. Derfor har jeg valgt at kalde min blog “mortid”. Fordi jeg håber du netop kigger forbi med en kop kaffe, og nyder det bloggen bringer fra vores hverdag. Og det betyder naturligvis ikke , at der ikke er plads til fædre og “fartid” – det er nok bare ikke flertallet af fædre der drikker kaffe og læser blogs.. 🙂

Hvad kan man så forvente her? Først og fremmest er bloggen mit frirum og min legeplads, så det vil afspejles. Jeg vil lave personlige indlæg om livet som mor, min passion for boligindretning, og livsstil. Du vil kunne finde inspiration til hverdagen i form af f.eks. DIY og opskrifter til børn og voksne. Udgangspunktet er vores liv på slægtsgården i Danmarks provins, men vi har også et hus i Sverige, og elsker oplevelser udenfor landets grænser – så det vil nok også bringe en del indlæg med sig.

Jeg glæder mig til at dele tanker og øjeblikke med jer.

 

 

 

Rina ♥

2 kommentarer

  • Marianne B.

    Kære Rina. Jeg nød dine små indlæg med en god kop kaffe – skønt med mortid:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæreste Rina – fantastisk… Jeg vil glæde mig til masse af “mortid” på din smukke side.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det mortid