Nyt badeværelse på budget

Det der med at blogge

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har absolut minimum erfaring med at blogge, og kan i meget lang tid ud i fremtiden kalde mig selv nybegynder i denne verden. Der er nemlig sindssyg meget man skal være opmærksom på, hvis man gerne vil have folk til at læse med. Men hvorfor er jeg egentlig startet, og hvor vil jeg gerne hen?

I sidste uge ryddede vi op i gemmerne (læs: minimerede antallet af de såkaldte pulterrum). Her fandt jeg mine gamle skolekalendere tilbage fra 1997 og en dagbog jeg skrev i 1999. Jeg har altid skrevet meget – det har gennem hele mit liv været både en hjælp, trøst og stor glæde for mig, at kunne skrive “tingene” ud. Det var så sjovt at læse i de gamle skolekalendere. Vi havde ikke mobiltelefon, så der er skrevet side op og side ned med små beskeder om forelskelser og besværlige teenagekvaler. I min dagbog kan jeg læse om mine følelser op til mødet med mit livs kærlighed, og tiden efter, hvor vi skulle lære hinanden at kende – på godt og ondt. Det er så specielt i dag, at læse mine egne ord fra dengang, og tænke tilbage på de håb jeg havde for min fremtid. Dette er netop en af grundende til at jeg stadig skriver. Det er noget jeg selv profiterer af udviklingsmæssigt. Om der er få eller mange der læser med, er nok i virkeligheden ikke det afgørende for mig. Jeg vil selvfølgelig glæde mig over hver og en, der gider at bruge “mortid” sammen med mig, men det er ikke antallet af læsere, der i første omgang motiverer mig. Hvor det kan bære hen ved jeg ikke, men på nuværende tidspunkt synes jeg bare det er rigtig hyggeligt, at bruge tid på det. Og så er det jo spændende at se hvor jeg er, når jeg ser tilbage på dette indlæg om 2 år.

Jeg læser med på rigtig mange blogs, og det er klart nogen af dem, der har inspireret mig til at begynde selv. Jeg elsker at følge med i blogs med indlæg omkring børn, bolig og tanker om livet – kvag mit eget liv som husmor med passion for indretning. Jeg elsker forskellighed og jeg elsker personlighed. Derfor er det også en verden af mega meget inspiration til min egen hverdag. Elsker at tage andres ideer, opskrifter eller lignende til mig, og prøve det af i min egen hverdag, men jeg synes også det er rigtig interessant, når bloggere træder ud af deres “comfortzone” og skriver om noget dybere i forhold til det sted i livet hvor de nu står. Der er plads til rigtig meget på en blog – og det er netop det der har fanget mig.

Hvorfor læser I blogs?

Rina ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt badeværelse på budget