Boligreportage og weekendtur til Bornholm

Nyt badeværelse på budget

fullsizerender

 

I sidste uge fik jeg nyt badeværelse – eller det føler jeg i hvert fald jeg har fået. Selvom jeg er meget glad for vores store badeværelse, har jeg alligevel længe drømt om at gøre noget derude. Vores badeværelse er 16 m2, så det er ret stort og lyst. Lige netop derfor har jeg også længe tænkt, at rummet godt kunne bære lidt dybde i form af mørke farver. Egentlig havde jeg tænkt at male badeværelsesmøblet sort, men er fuldstændig fortabt i den mørke grønne farver, der er meget fremme dette efterår. Beslutningen blev derfor taget det ene øjeblik, og malingen købt det andet øjeblik. Jeg spartlede de gamle skruehuller ud, malede med hæftegrunder og 2 gange med maling glans 50. Grebene er lavet af et bælte fra den lokale genbrugs, og de mørke grønne skruer havde Jesper lige i gemmerne. Malingen fik jeg købt lidt for lys, så har selv tonet den mørkere med lidt sort maling. Har derfor ikke den nøjagtige malerkode, desværre.

Budgettet:

Letvægtfiller fra Bauhaus 89 kr.

Grundrens (havde jeg), men det koster 99,95 kr. i Jem og Fix

Vandbaseret hæftegrunder fra yunik 169 kr.

Yunik træmaling glans 50 199 kr.

Læderbælte 10 kr.

(Skruer, pensler og div. værktøj havde jeg)

i alt 567 kr. for mit “nye” badeværelse. Det er da ret godt gået, ik?

Jeg er så glad for det, og selvom jeg har flere planer (læs: lidt dyrere) herude, så kan jeg godt bare nyde det her for en tid nu 🙂 Hvad synes I?

 

Før:

img_8014

Screenshot Processed with VSCO with g3 preset

Efter:

img_8507 img_8506 img_8505

 

 

 

1 kommentar

  • Maria

    Rigtig flot. Jeg har gjort det samme. Godt også ny håndvask og armatur smovse det dyreste. Ny(gammel) bordplade fra søsters garage (gratis), og malede lågerne. Alt i alt lidt under 1000kr. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligreportage og weekendtur til Bornholm