Græskarkage

Efterårsferie, kastanjer og Legoland.

 

38036748-47c8-476f-8ce7-17c1e7bbafc8

Lidt ferie blev det også til her i huset. Jeg tog fri fra jobbet fra onsdag, og nød et par dejlige dage herhjemme – uden de store planer. Et par projekter havde jeg dog. Et pigeværelse og et sofabord. Ingen af dem er helt færdige endnu, men jeg skal nok vise dem frem, når de er klar. Farmand sendte vi til Sverige. Ovenpå mere end 3 uger med arbejde + tagprojekt herhjemme, trængte han i den grad til at trække stikket, og komme op i den svenske natur (læs: slippe lidt for kone og børn,  og komme på jagt). Vi er generelt gode til at give hinanden plads til at være os selv, og dyrke egne interesser, når tiden tillader dette. Tror det er rigtig vigtig i en hverdag med børn og logistik, at man ind imellem lige mærker sig selv som menneske også.

Efterårsferien er gået med hjemlig hygge, krea og besøg af kære. Vejret har ikke været til de store udfoldelser udendørs, men Martha-Amanda og jeg fik dog samlet lidt flere kastanjer til en krans til hoveddøren. Nu står stuehuset jo med nyt tag, så midt i byggerodet, fik jeg altså lige lyst til at lave lidt hygge. Vores græskar blev også skåret, og resultatet blev da rigtig fint.

img_8351

img_8438

0d274687-8410-483e-9fe1-7b6136dae09a

Søndag sluttede vi ferien af med en uhyyyyygelig tur til et fint halloween pyntet Legoland. Vejret var rigtig fint, og drengene nød, at der ikke var ret meget kø ved nogen af forlystelserne. Vi har tidligere haft sæsonkort, fordi vi bor ret tæt på (ca 30 min), men på et tidspunkt var vi alle godt mættede af stedet. Der er dog sket en del siden, og Martha-Amanda kunne have brugt dage derinde – hun var vildt begejstret! Så vi må lige overveje om der skal et sæsonkort til næste år😀

img_8416

Jeg håber Du har haft en dejlig uge med dine kære – ude eller hjemme. Om 2 uger rejser jeg en tur til Bornholm for at besøge en kær veninde! Så er det mortid 😉

img_8345

 

 

Rina ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarkage