Ny væg i hall’en

Australian Bodycare

 

fullsizeoutput_2b

 

Indeholder reklame

Jeg kan huske en ferie til Tyrkiet, hvor jeg lå ved poolen og forsøgte at opnå en nogenlunde tan på min lyse og fregnede skandinaviske hud. I forbindelse med reklame for den lokale Hamam, gik en af medarbejderne rundt med små flyers til turisterne. Hun stoppede op hos mig, og oplyste mig om, at jeg nemmere kunne opnå en pæn tan med et længerevarende resultat, hvis huden blev forberedt med en fuld body scrub, hvor alle døde hudceller blev fjernet. Jeg hoppede på den, og prøvede en såkaldt Hamam. Det var en positiv oplevelse, og virkede faktisk efter indsigten, så nu er ekstra pleje og fugt af huden inden solferie, efterhånden blevet en rutine for mig.

Den 3.6 går turen til Rhodos, så jeg er allerede nu begyndt at forberede min lyse hud. I den forbindelse har jeg netop afprøvet 2 lækre produkter fra Australian bodycare. Begge produkter indeholder det naturlige produkt Tea Tree Oil, der stammer fra det australske tetræ Melaleuca Alternifolia. Det er et rent naturprodukt, der er meget effektiv til behandling af mange forskellige hudproblemer, fordi den også er bakteriehæmmende. Du kan læse meget mere om Tea Tree Oil lige her.

 

img_7314

 

Facemask er en lerbaseret fugtgivende ansigtsmaske, der giver en mild og behagelig behandling af huden i ansigtet. Ansigtsmasken indeholder sandeltrænøddeskaller, der renser huden i dybden og Tea Tree Oil som virker med antibakterielle egenskaber. Produktet passer til alle hudtyper og indeholder Caviar Lime som har et naturligt højt indhold af AHA (frugtsyrer), der blidt fjerner døde hudceller og efterlader huden blød, glat og fugtet.

Du kan læse mere om produktet og  se hvordan du bruger ansigtsmasken lige her. 

 

fullsizeoutput_2d

 

Body scrub deep clean er en eksfolierende scrub, der efterlader din hud blød og opfrisket. Naturligt Tea Tree Oil og sandeltrænøddeskaller renser i dybden og fjerner døde hudceller og hjælper med at forebygge hudproblemer ved at rense i dybden. Glycerin og allantoin fugter og blødgør huden. Bodyscrub er fri for sulfater, mild og bidrager til kroppens naturlige pH værdi.

Du kan læse mere om produktet, og se hvordan du bruger det lige her.


Jeg har afprøvet begge produkter, og kan kun anbefale dig at prøve dem. Man kan virkelig mærke hvordan huden renses i dybden, og efterlades blød og lækker. Jeg var særligt begejstrer for ansigtsmasken – det var ren wellness. Den skal helt sikkert indgå, når jeg har #mortid i badekarret. Den karakteristiske duft af Tea Tree Oil er lidt skrap, men forsvinder kort tid efter brug. Jeg kan nu godt lide den faktisk, fordi jeg netop synes duften bidrager til den opfriskende og rene følelse man har efter brug af produkterne.

Og så kan jeg godt lide tanken om Tea Tree Oil som naturens egen medicin til huden. Jeg har ihvertfald købt flere produkter, som både jeg selv og resten og familien kan få stor glæde af.


Jeg har fået lov til at give dig en rabat på 25 % på alle produkterne fra www.australian-bodycare.com . med rabatkoden step25abc.

Tilbuddet gælder indtil den 15.4, så skynd dig forbi og køb en lækker morsdagsgave til dig selv <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rina ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny væg i hall’en