Græskarkage
Jeg har lige bagt den lækreste svampede græskarkage, som var et hit herhjemme. Så hvis du lige mangler noget lækkert at toppe din efterårsferie med, er kagen her et godt bud.
Kage:
200 g brun farin, 3/4 dl rapsolie, 3 æg, 200 g hvedemel, 1 tsk natron, 2 tsk stødt kanel, 1/2 tsk salt, 200 g revet græskarkød.
Ostecreme:
200 g flødeost naturel, 200 g flormelis, 2 tsk vaniljesukker, 50 g blødt smør (det hele piskes godt, og fyldes på kagen, når denne er helt afkølet)
Pisk brun farin og olie godt. Pisk derefter æggene i – en af gangen. Bland hvedemel, natron, kanel og salt i en anden skål og rør det sammen med æg og olieblandingen.
Riv græskarret groft og vend det i blandingen. Læg et stykke bagepapir i en springform ( 25 cm). Hæld dejen deri, og bag kagen ved 175 grader ( alm. ovn) i ca. 35 min.
Lad kagen køle af og top med lækker ostecreme. Velbekomme
Ingen kommentarer endnu